Korfbalschoenen

Korbalschoenen zijn er in allerlei kleuren en maten. Bent u op zoek aan hoge en korte korfbalschoenen of exemplaren met grote of kleine noppen? Bij Select Sport bent u aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment dames korfbalschoenen van diverse merken voor u. Deze schoenen hebben een smallere pasvorm dan die van de heren. Dit vanwege het feit dat vrouwen vaak een smallere voet hebben. De juiste korfbalschoenen zorgen voor minder blessures en betere prestaties. Bekijk ons aanbod direct online.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Ons assortiment dames korfbalschoenen

In onze webshop vindt u diverse soorten en merken dames korfbalschoenen. Hoge schoenen zijn erg populair op dit moment. Deze schoenen beschikken over grote noppen die ideaal zijn voor op kunstgras. Ze bieden namelijk veel grip. Dit zijn de korfbalschoenen voor outdoor. De indoor exemplaren hebben geen noppen. U vindt bij ons de merken Asics en Mizuno. Zoekt u korfbalschoenen, maar heeft u een iets bredere voet? Geen probleem, neem eens een kijkje tussen onze heren korfbalschoenen.

Waar let u op bij de aanschaf?

Bij korfbal wordt er veel gesprongen. Een goede schoen met de juiste demping is in dit geval belangrijk. De schokken dienen goed opgevangen te worden om blessures te voorkomen. De korfbalschoen behoort goed aan te sluiten, let dus goed op de pasvorm. Een ander punt is ventilatie. Hierdoor worden zweetvoeten voorkomen. Vervang korfbalschoenen op tijd, hoe langer u doorspeelt op schoenen, hoe groter de kans op blessures. Ons advies is dan ook op de korfbalschoenen na een seizoen te vervangen.

Dames korfbalschoenen online bestellen

Heeft u een geschikte dames korfbalschoen gevonden? Plaats uw bestelling online en binnen enkele werkdagen ontvangt u uw aankoop in huis. Het is ook een optie om uw bestelling af te halen in onze winkel is Rijssen. Naast dameskorfbalschoenen kunt u bij ons terecht voor schoenen en kleding voor vrijwel iedere sport. Van voetbal, tennis, fitness, volleybal en hardlopen tot aan wintersport. Al meer dan 30 jaar helpen we onze klanten met het vinden van de juiste sportkleding. . Heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.