Tenniskleding

Tenniskleding en schoenen

Als u aan tennis doet dan heeft u natuurlijk een tennisracket en een tennisbal nodig. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatief goede tenniskleding en schoenen te hebben, zodat u de sport op een zo goed mogelijke manier kunt beoefenen. Bij Selectsport kunt u terecht voor items van topmerken voor de allerbeste prijs. Dus als u nog nieuwe kleding of schoenen nodig heeft, neem dan zeker eens een kijkje tussen ons uitgebreide assortiment.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Nike dames tenniskleding

We hebben een ruim assortiment met tenniskleding voor dames. Als u bij ons een aankoop doet dan weet u zeker dat u iets koopt van goede kwaliteit. Bij ons vindt u namelijk tenniskleding van bekende A-merken. Zo hebben we bijvoorbeeld Nike dames tenniskleding voor een hele voordelige prijs. Wilt u dit ook? Kijk dan zeker eens tussen ons uitgebreide assortiment en ontdek het zelf. Let er trouwens op dat ons aanbod regelmatig wordt ververst met nieuwe artikelen, dus het is zeker slim om onze webshop in de gaten te houden, als u op zoek bent naar Nike tenniskleding. Natuurlijk vindt u bij ons ook tenniskleding van andere bekende merken, zoals Adidas, Hummel en Asics.

Gratis verzending

Een groot voordeel van het bestellen bij Selectsport is dat u geen verzendkosten hoeft te betalen indien u een aankoop doet van €50 of meer. Daarnaast kunt u uw aankoop spoedig verwachten op uw doorgegeven afleveradres, want we gaan uit van een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Zo kunt u dus binnen enkele dagen al gebruikmaken van uw nieuwe tenniskleding.

Meer weten over tenniskleding?

Wilt u graag meer informatie? Of heeft u nog een vraag over bijvoorbeeld tenniskleding van Nike voor dames? Dan raden we u aan om contact op te nemen via de mail of de telefoon. Onze specialisten helpen u graag verder, zodat u zo goed mogelijk bent geïnformeerd.