Slidingbroekjes

In de tas van iedere voetballer behoort een goed slidingsbroekje te zitten. Deze past perfect onder een voetbalbroekje en biedt bescherming zodat u uzelf niet kunt verwonden tijdens het maken van een sliding. Ook beschermt het uw benen en spieren tijdens een training of wedstrijd door de temperatuurregulatie. In de webshop van Select Sport vindt u diverse slidingsbroekjes. Voordat u overgaat tot aankoop geven we u graag wat tips waar u op dient te letten.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Voordelen slidingsbroekje

Wanneer u een sliding maakt zonder slidingsbroekje is de kans groot dat u een schaafwond oploopt, zeker bij kunstgras. Een slidingsbroekje sluit strak aan en schuift niet omhoog. Dit voorkomt dat de blote huid bij een sliding over het veld schaaft. U draagt een slidingsbroekje onder de normale voetbalshort. De short dient wel langer te zijn dan het slidingsbroekje. Officieel mag er namelijk geen andere kleur onder het teamshort uitkomen. Naast het feit dat een slidingsbroekje voor voetbal bescherming biedt, zorgt het ook voor compressie. Ze zorgen voor extra druk op de beenspieren. Doordat de trillingen geminimaliseerd worden, kan vermoeidheid tegen worden gegaan en is de kans op blessures kleiner.

 

Bestel nu online

Heeft u een voetbal slidingbroek voor heren gezien die voldoet aan uw wensen? Plaats uw bestelling van gemakkelijk en snel online. Zodra wij uw bestelling ontvangen gaan we voor u aan de slag en maken we deze gereed. Wij zorgen ervoor dat uw aankoop binnen enkele dagen bij u thuis wordt afgeleverd. U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in onze winkel in Rijssen. Select Sport is al vele jaren een specialist als het aankomt op sportkleding en toebehoren. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment artikelen voor vrijwel iedere sport. Van voetbal tot tafeltennis en van fitness tot zwemmen. Komt u er niet helemaal uit met al die producten? Vraag onze medewerkers gerust om hulp!