Badslippers

Badslippers kopen?

Wilt u graag nieuwe badslippers kopen? Neem dan eens een kijkje bij Selectsport. Hier vindt u een uitgebreid aanbod met diverse badslippers van topkwaliteit. Een badslipper is een must have item voor als u na het sporten gaat douchen. Als u uw sporttas gaat inpakken, dan moet u deze zeker niet vergeten.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Badslippers voor heren

Bij ons vindt u diverse badslippers voor heren van bekende A-merken. Deze bestelt u voor een voordelige prijs. Aangezien de items van bekende merken zijn, weet u zeker dat u iets koopt van goede kwaliteit. Houd deze pagina goed in de gaten, want we vullen het assortiment regelmatig aan met nieuwe items.

Voor iedere sporter

Of u nu aan basketbal, handbal, volleybal of zwemmen doet: badslippers zijn handig voor iedere sporter. Door het dragen van badslippers onder de douche bent u hygiënisch en voorkomt u eventuele schimmels. Deze stopt u natuurlijk in uw sporttas, welke u ook kunt kopen bij Selectsport. Daarnaast hebben we ook accessoires voor andere doeleinden. Waar u dus ook naar op zoek bent: Selectsport is de online webshop waar u alles kunt kopen op het gebied van sport.

Betaalbaar

Bij Selectsport betaalt u nooit de hoofdprijs voor sportartikelen. Het komt regelmatig voor dat bepaalde items zijn afgeprijsd en dat je deze kunt bestellen met extra Selectsport korting. Vul uw winkelmandje dus met al uw favoriete items. Als u een bestelling plaatst van minimaal €50 dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Is dit niet het geval? Dan is het ook mogelijk om je aankoop in de fysieke winkel te halen. Zo betaal je ook geen verzendkosten en bespaar je dus weer €5.

Meer weten over badslippers?

Wilt u meer weten over onze badslippers of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de telefoon, maar ook via de mail. We proberen uw vraag altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden, zodat we u zo snel meer weet en dus een bestelling kunt plaatsen.