Sokken

De beste en mooiste voetbal kleding gemakkelijk en snel online kopen? Welkom bij Select Sport. Via onze online webshop kunt u voetbalkleding kopen van bekende merken, tegen een scherpe prijs. Voetbal staat bekend als een intensieve sport waarbij er vaak getranspireerd wordt. Een tenue dat het vocht opvangt en ook ademt komt dan zeker goed van pas. Daarnaast behoort voetbalkleding ook erg comfortabel te zitten. Voordat een training of wedstrijd begint is het van belang dat uw spieren goed warm zijn. Bekijk onze collectie direct online en vindt de voetbalkleding waar u naar op zoek bent.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kies de voetbalkleding die bij u past

Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten voetbalkleding. We lichten graag een aantal items voor u toe:

  • Shirts. Naast dat wij hele mooie shirts in onze assortiment hebben, bieden we ook ondershirts voor wanneer het kouder is. U kunt kiezen voor een thermoshirt met korte of lange mouwen. Deze shirts zorgen ervoor dat uw lichaam op temperatuur blijft. De compressieshirts ondersteunen uw spieren en stimuleren de bloedsomloop zodat uw spieren minder snel verzuren tijdens het sporten.
  • Slidingsbroekjes. Om schuren tijdens het sliden te voorkomen wordt er vaak gekozen een slidingsbroekje te dragen onder een voetbalshort. Vooral op kunstgras is de kans op schaafwonden erg groot. Dit minimaliseert u door een slidingsbroek te dragen. Daarnaast beschermt het uw spieren tijdens het trainen dankzij de temperatuurregulatie.
  • Sokken. Bij een goede voetbaloutfit horen ook sokken. Zitten deze niet goed dan kunnen ze gaan schuiven en dit kan blaren veroorzaken.

Voetbalkleding online kopen

Voetbal kleding kopen is bij ons heel gemakkelijk. Heeft u de heren voetbalkleding gevonden waar u naar op zoek was? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel online. Binnen enkele dagen wordt uw aankoop bij u thuis afgeleverd. Het is tevens mogelijk uw bestelling af te halen in onze winkel in Rijssen. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment artikelen voor vrijwel iedere sport. Van fitness, hardlopen, tennis en voetbal tot aan wintersport. Kunt u wel wat advies gebruiken met al dat aanbod? Geen probleem, neem contact met ons op, wij helpen u graag!