Volleybalschoenen

U bent op zoek naar volleybalschoenen van hoogwaardige kwaliteit en tegen een scherpe prijs? Zoek niet verder en maak kennis met het assortiment van Select Sport. De juiste volleybalschoenen brengen uw prestaties naar een hoger niveau. Volleybal is een intensieve indoorsport. De vloer waarop gespeeld wordt is meestal hard en biedt weinig demping. Hierdoor kan uw lichaam zware klappen te verduren krijgen. Goede volleybalschoenen zijn dus erg belangrijk. Wij bieden verschillende uitvoeringen en maten volleybalschoenen voor dames. Of u nu van een stevige of flexibele schoen houdt, u vindt het allemaal in onze webshop.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Ons assortiment dames volleybalschoenen

Volleybalschoenen voor dames zijn qua pasvorm wat smaller dan de modellen voor heren. Populaire schoenen zijn die van Mizuno en Asics. In onze webshop beschikken we over allerlei modellen van deze merken. Zo weet u zeker dat er een schoen tussen zit die voldoet aan uw wensen. Heeft u een brede voet? Neem dan gerust een kijkje tussen de volleybalschoenen voor heren.

Waar let u op bij de aanschaf?

Volleybal is een sport waarbij veel gesprongen wordt. Een schoen met een goede demping is dan van belang. Hierdoor worden de schokken goed opgevangen en voorkomt u blessures. Een goede pasvorm speelt tevens een belangrijke rol. De schoen hoort goed aan te sluiten, niemand zit immers te wachten op blaren. Om zweetvoeten tegen te gaan moeten de schoenen ventileren. De meeste volleybalschoenen zijn dan ook gemaakt van mesh. Dit maakt de schoen ademend. Hoe langer u doorspeelt op oude schoenen, des te groter de kans op blessures. Vervang uw schoenen daarom op tijd. Ook wanneer de schoenen niet gebruikt worden neemt na verloop van tijd de schokabsorptie af. Wij adviseren na een seizoen de schoenen te vervangen.

Volleybalschoenen en meer

Bij Select Sport bent u altijd verzekerd van de nieuwste Mizuno collectie. We houden ons assortiment graag up-to-date. Naast fantastische dames volleybalschoenen van merken als Mizuno en Asics hebben we nog veel meer sportbenodigdheden voor u. Denk aan volleybalkleding en -accessoires, maar ook alles op het gebied van voetbal, tennis, korfbal, zwemmen en fitness. Al meer dan 30 jaar helpen we onze klanten met het vinden van de juiste sportkleding.