Zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbal is een populaire sport die steeds vaker wordt uitgeoefend, ook door kinderen. Deze vorm van voetbal wordt in een zaal gespeeld waarbij er vier veldspelers en één keeper zijn per team. Zaalvoetbal speelt men op speciale zaalvoetbalschoenen. Kenmerkend zijn de gladde zolen. Zaalvoetbalschoenen van hoogwaardige kwaliteit zijn van groot belang voor kinderen. De voeten van kinderen zijn in de groei, goede schoenen zijn dus een must. Voorkom blessures en kies voor een zaalvoetbalschoen in plaats van een standaard gymschoen. Deze beschikken over speciale eigenschappen waardoor ze uitermate geschikt zijn voor zaalvoetbal. Het grote verschil tussen zaalvoetbalschoenen en gewone voetbalschoenen is het ontbreken van de noppen. De schoenen voor zaalvoetbal zijn vaak voorzien van verticale lijnen voor een goede grip op de vloer.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Waar dient u op te letten bij de aanschaf van zaalvoetbalschoenen?

Voordat u overgaat tot aankoop zijn er een aantal belangrijke aspecten waar u op dient te letten. Het eerste punt is comfort. De zaalvoetbalschoen moet als gegoten zitten. Dit betekent dat de schoen goed aansluit en strak zit, maar niet knelt. Dit kan blaren als gevolg hebben. Let er op dat de schoen niet te los zit of te veel ruimte heeft aan de zijkanten. Te ruime schoenen hebben een nadelig effect op de balcontrole. De buigbaarheid van de schoen speelt ook mee. Een stugge schoen is niet praktisch gezien de snelle bewegingen die gemaakt worden tijdens zaalvoetbal. Als laatst adviseren wij de schoen voor gebruik goed in te lopen voor optimaal draagcomfort.

Advies op maat

In ons assortiment vindt u diverse zaalvoetbalschoenen voor kinderen. Wij bieden bekende merken als Adidas en Nike. Deze sportmerken staan bekend om hun kwaliteit. Bestel uw kinder zaalvoetbalschoenen gemakkelijk en snel online bij Select Sport. Kies uit een van de betalingsmogelijkheden en binnen enkele werkdagen wordt uw aankoop thuis geleverd. Het is ook mogelijk uw bestelling af te halen in onze winkel in Rijssen. Naast zaalvoetbalschoenen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor sportkleding en sportaccessoires. Alles wat u nodig heeft op het gebied van sport vindt u bij ons. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij geven u graag advies op maat.