Tafeltennis

Bij tafeltennis is het de bedoeling dat twee of vier spelers een licht en hol balletje heen en weer slaan over een tafel met een net. Om deze sport te beoefenen is het belangrijk dat u over de juiste tafeltennis artikelen beschikt. Of u nu zit bij een tafeltennisvereniging, of als u de sport op de camping wilt beoefenen: zonder een tafeltennisbatje en een tafeltennisballetje kunt u niets.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tafeltennis shop

Bij Selectsport vindt u een ruim assortiment aan tafeltennis artikelen. Natuurlijk heeft u een batje nodig en een balletje. Uiteraard kunt u deze vinden in onze webshop. Ook als u snel wilt bewegen met uw voeten dan kunt u bij ons terecht voor de geschikte tafeltennis schoenen. Deze schoenen zijn van goede kwaliteit en tegelijkertijd scherp geprijsd. Bestel uw items eenvoudig online en ontvang uw aankoop binnen enkele dagen bij u thuis.

Specificaties

Als u een tafeltennisbatje wilt kopen dan is het slim om de specificaties te lezen op onze website. Bij elk batje staat het volgende aangegeven:

  • Speed, oftewel de snelheid.
  • Spin, oftewel de hoeveelheid effect die je kunt meegeven.
  • Control, oftewel de controle.

Achter elke categorie staat een hoeveelheid punten. Hierbij geldt: hoe hoger het aantal punten, hoe beter de tafeltennis bat is. Tevens staan er sterren bij het batje. Het tafeltennisbatje TTB 160 heeft maar liefst vijf sterren en is het beste batje wat wij op onze website verkopen. We raden u dan ook aan om dit batje te bestellen, zodat u de sport zo goed mogelijk kunt uitoefenen.

Online tafeltennis artikelen bestellen

Selectsport is de tafeltennis shop waar u terecht voor al uw tafeltennis benodigdheden. Onze artikelen zijn scherp geprijsd en daardoor kunt u deze sport al voor een paar euro beoefenen. Voeg uw favoriete items toe aan uw winkelwagentje en plaats vandaag nog uw bestelling bij Selectsport, zodat u zo snel mogelijk een potje pingpong kunt spelen.