Tafeltennis schoenen

Uiterst flexibele tafeltennis schoenen vindt u bij Select Sport. Een goede tafeltennis schoen is licht van gewicht en heeft een speciaal profiel. Dit zorgt voor een grotere weerbaarheid indoor. De juiste sportschoenen zijn van groot belang. Het verschilt namelijk per sport in welke hoeveelheid de spieren en pezen belast worden. Goede sportschoenen voorkomen blessures. Select Sport biedt voor vrijwel iedere sport bijbehorende schoenen en kleding. Zo beschikken we over tafeltennis schoenen van Mizuno en Asics. We benoemen graag een aantal belangrijke eigenschappen van sportschoenen zoals tafeltennis schoenen voor u.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stabiliteit

Wanneer de voeten veel belast worden, zoals met tafeltennis, is stabiliteit belangrijk. Tijdens het tafeltennis worden vaak veel zijwaartse bewegingen met de voeten gemaakt. Hierdoor kunnen vervelende enkelblessures ontstaan. De tafeltennisschoenen uit ons assortiment zorgen voor stabiliteit dankzij de stevige buitenzool en de kuipconstructie in de zool. Een ideale schoen voor de jonge sporter is dan ook de Mizuno Lightning Star Z. Om blessures te voorkomen maakt het merk gebruik van een speciale Wave techniek. Dit zorgt voor de gewenste stabiliteit en demping.

Demping

Een tafeltennis schoen behoort over voldoende demping te beschikken om schokken op te vangen. Een schoen die zorgt voor een goede demping zijn de Asics Gel-Upcourt. Dit model heeft gelkussen in de inlegzool. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van mesh en synthetische overlays. Uitglijden wordt voorkomen door de zolen van rubber.

Pasvorm

Om optimaal te bewegen behoren tafeltennis schoenen een goede pasvorm te hebben. Dit houdt in dat ze niet te los en niet te strak zitten. Bij de hiel dient te schoen goed aan te sluiten. Ook voldoende teenruimte in de lengte speelt een belangrijke rol. Te kleine schoenen zorgen voor blaren.

Bestel uw tafeltennis schoenen nu online

Heeft u een tafeltennis schoen gevonden die voldoet aan uw wensen? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel online en wij zorgen ervoor dat u uw aankoop zo spoedig mogelijk thuis ontvangt. Naast diverse schoenen voor het sporten bent u bij ons ook aan het juiste adres voor sportkleding voor diverse soorten sport. Van hardlopen tot voetbal en tennis, wij hebben het allemaal voor u. Heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.