Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de levertijden?
Wij streven er naar uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen af te leveren op het door u opgegeven afleveradres.

2. Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Ja, u kunt er ook voor kiezen om uw bestelling in onze winkel op te halen. Onze winkel is gevestigd aan de Grotestraat 33 in Rijssen.

3. Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt via een veilige omgeving betalen met iDeal, Paypal, Visa, Mastercard of Mister Cash.

4. Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen € 5 per bestelling.

5. Ik heb een klacht, wat moet ik doen?
Wanneer u een klacht hebt over onze artikelen of over de service dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@selectsport.nl of via Tel: 0548-514185. We zullen uw klacht zo snel mogelijk behandelen.

6. Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja dat kan. Wanneer u niet tevreden bent over een artikel of over uw complete bestelling, dan kunt u deze binnen 7 dagen retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Indien u gebruik wilt maken van ons retourbeleid, zijn de kosten van terugzending voor uw eigen rekening. Bij het retourneren van een artikel of bestelling dient u de instructies te volgen die op het retourformulier vermeld staan.

7. Kan ik mijn bestelling annuleren?
Ja dat kan. Wanneer u een bestelling wilt annuleren dient u contact op te nemen met onze klantenservice via info@selectsport.nl of via Tel: 0548-514185. Is uw bestelling al onderweg of wordt deze verzendklaar gemaakt, dan is annuleren niet meer mogelijk. U kunt er dan voor kiezen om uw bestelling te retourneren en naar ons terug te sturen. In dit geval dient u de instructies te volgen die op het retourformulier vermeld staan.

8. Zijn mijn gegevens veilig?
Ja, wij respecteren de privacy van onze klanten. Alle gegevens die door Select Sport B.V. worden verzameld, zullen vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet kenbaar worden gemaakt aan derden. Voor meer informatie over uw privacy kunt u terecht op de pagina Privacy.

9. Verzenden jullie ook naar het buitenland?
Nee, op dit moment versturen wij de bestellingen alleen binnen Nederland. Wanneer u een bestelling naar het buitenland wilt laten verzenden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@selectsport.nl of via Tel: 0548-514185.