Skiservice robot Montana Cristal Challenge 2012

Een stroeve ski is vervelend. Het skiet niet fijn en levert daardoor bovendien ook meer valgevaar op. Zoals schaatsen bij veelvoudig gebruik geslepen moeten worden, is het zeker voor het behoud van uw ski's belangrijk om deze elk jaar te laten controleren en te laten verzorgen om ze mooi te laten blijven zodat u prettig en veilig van uw wintersport en de sneeuw kunt genieten.

Selectsport Rijssen is in het bezit van een Skiservice robot: de Montana Cristal Challenge 2012. Deze unieke  machine is een geautomatiseerde "skiservice robot" voor het slijpen en polijsten van de ski's. Met één machine verzorgen wij uw ski, hoe mooi is dat.

Voordat de ski's de Skiservice robot ingaan, krijgen ze een voor inspectie en worden alle oneffenheden vakkundig met de hand gerepareerd.

Wat doet de Skiservice robot Montana Cristal Challenge 2012 nu precies?

De nabehandeling met wax gebeurt met de hand.

Kom ook eens bij ons kijken en zie hoe de skiservice robot zijn mooie werk doet.

Skiservice robot Montana Cristal Challenge 2012Skiservice robot Montana Cristal Challenge 2012Skiservice robot Montana Cristal Challenge 2012Skiservice robot Montana Cristal Challenge 2012Skiservice robot Montana Cristal Challenge 2012Skiservice robot Montana Cristal Challenge 2012Skiservice robot Montana Cristal Challenge 2012Skiservice robot Montana Cristal Challenge 2012Skiservice robot Montana Cristal Challenge 2012Skiservice robot Montana Cristal Challenge 2012

Neem contact met ons op voor een een afspraak en prijsopgave.

Openingstijden zijn enkel tijdens het wintersportseizoen, vanaf 1 november t/m 31 maart.

Selectsport Rijssen BV

Spoelerstraat 23A
7461 TX Rijssen

Telefoon: 06 516 684 49

Kunt u niet op onze normale openingstijden? Een afspraak maken in de avond is ook mogelijk.